Professionals

Als professional wil je je niet alleen voelen wanneer je bij de klant zit, je kunnen doorontwikkelen en terug kunnen vallen op kundige collega’s. Natuurlijk weet je dat je als consultant veel bij klanten zit, maar je wilt ook klanten dichtbij huis. Dat kan Provelu je bieden.

Ben je toe aan je volgende uitdaging omdat je bent uitgekeken op je huidige werk? Of ben je het zzp'en zat en wil je weer onderdeel zijn van een organisatie waarbij je kennis kunt delen en meegenomen wordt in de nieuwe ontwikkelingen? Dat is geen probleem bij Provelu. Ook als je de volgende stap wilt maken in je carrière dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Mogelijkheden zijn er genoeg, zolang jij maar weet wat je wilt. We hebben klanten in het hele land en in verschillende branches, dus er is veel mogelijk.

Provelu is als specialist in de Business Intelligence op zoek naar professionals en professionals in wording die affiniteit hebben met of verstand hebben van data, data analytics, data visualisaties, datawarehousing, predictive data, etc. op verschillende niveaus. Van starter tot de senior professional!

Wat heeft Provelu jou te bieden

Provelu biedt onder andere:

  • een enthousiast team van toegankelijke collega’s met wie je kunt sparren;
  • een open cultuur en informele sfeer waarin jouw mening gehoord wordt;
  • veel klantcontact en eigen verantwoordelijkheid;
  • een omgeving waarin actief kennis gedeeld wordt;
  • een uitdagende baan die meegroeit met de ontwikkelingen in de markt.

Vacatures Professionals

Bekijk hier alle vacatures